fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Polițiști amenințați de un scandalagiu, într-un sat din Gorj (VIDEO)

Polițiști amenințați de un scandalagiu, într-un sat din Gorj (VIDEO)


Mai mulți polițiști din Gorj au fost amenințați de un bărbat recalcitrant. Forțele de ordine au intervenit însă, reținerea scandalagiului a fost destul de dificilă. O autospecială a Poliției a fost avariată de individ.

„Ziua si ultrajul. S-a întâmplat în această după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești din județul Gorj, unde un bărbat cu un obiect contondent din material lemnos în mână i-a amenințat cu moartea atât pe membrii familiei, cât și pe colegii noștri.

În fapt, bărbatul recalcitrant se afla la domiciliul fratelui său, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, lovindu-i pe ambii soți cu acel obiect, după care s-a deplasat la autospeciala de poliție ajunsă la fața locului și a lovit-o, provocând mai multe avarii”, scriu reprezentații polițiștilor din Sindicatul Europol.

Scandalagiul s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj.

„Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii în activitatea zilnică. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajută, colegii noștri fiind acuzați de cele mai multe ori că raportul de forțe folosit, nu impunea folosirea acestuia”, mai spun polițiștii din sindicatul Europol.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top