fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Un adolescent acuzat de mai multe furturi a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor în timp ce era supus unui control medical

Un adolescent acuzat de mai multe furturi a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor în timp ce era supus unui control medical


Un adolescent de 15 ani din Buzău a fugit de sub nasul polițiștilor, în drum spre arest. Incidentul a avut loc la poarta spitalului, unde băiatul a fost supus unui control medical înainte de încarcerare.

Polițiștii l-au prins pe fugar la câteva sute de metri distanță de unitatea sanitară, după ce au tras mai multe focuri de armă.

Adolescentul, care este acuzat de mai multe furturi, riscă să primească acum o pedepsă și mai mare. Pentru evadare, Codul penal prevede închisoarea între șase luni și trei ani.

Pentru tânărul de 15 ani s-a dispus vineri arestarea și, conform procedurii, a fost dus la spital pentru un control medical înainte de încarcerare.

Era însoțit de doi polițiști când a ieșit de la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. Când a ajuns în curte a profitat de neatenția lor și a fugit cu cătușele la mâini.

Adrian Zoican, șef UPU Buzău: „După efectuarea consultului de specialitate pacientul a fugit de sub escorta Poliției, părăsind ulterior curtea spitalului.”

Băiatul a trecut în goană pe lângă agenții de pază de la poartă și a reușit să parcurgă câteva sute de metri.

Cosmin Stanciu, IPJ Buzău: „Polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite alte persoane.”

Adolescentul a fost dus în arestul Poliției, în cele din urmă. Incidentul va fi cercetat de o comisie internă a Inspectoratului de Poliție Buzău.

În acest caz polițiștii l-au prins rapid pe fugar. La sfârșitul lui august, polițiștii din Urziceni, Ialomița, au avut nevoie de trei zile ca să-l prindă pe Ștefan Petronel Boancă, tânărul de 18 ani care a sărit geamul sediului Poliției din municipiu și a pus pe jar autoritățile.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top