fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto generic Foto generic

Caz revoltător într-o comună din Iași: fetiță de 14 ani, torturată și abuzată sexual după ce a fost ademenită cu mâncare de o femeie


Caz revoltător înregistrat într-o localitate din Iași. O copilă sărmană de 14 de ani a fost ademenită cu mâncare de o femeie într-o locuință în care se aflau mai mulți bărbați. Acolo a fost schingiuită și abuzată sexual.

Ororile au fost filmate, iar imaginile au început să circule după ce telefonul cu care au fost surprinse a fost scos la vânzare.

DIICOT a deschis o anchetă, însă nu a anunțat deocamdată ce s-a întâmplat cu adulții care și-au bătut joc de victimă.

„Vino încoa! Daca nu vii, te omor! Vino! F… Dumnezeul mă-tii! Vino încoa la mine!”.

Aceasta este doar o mică parte din chinul la care a fost supusă fata. Cea mică este târât pe jos, trasă de păr, lovită și înjurată.

De aici, secvențele devin și mai și traumatizante pentru copilă.

„Fă, zdreanțo! Îți f... un dos de palmă, aici mori! Fă, zdreanțo!”.

Ce se întâmplă mai departe, nu mai poate fi redat. Fata a fost abuzată sexual de doi bărbați în timp ce femeia asista și îi încuraja. O a patra persoană filma agresiunea.

Bianca Brîndușa, psiholog: „Vorbim de traume majore, e nevoie de grijă pe termen lung, este nevoie de consiliere psihologică, acest copil își pierde încrederea în adulți, își pierde încrederea în sine, își pierde încrederea în adulți și se poate maturiza precoce”.

Ororile s-au întâmplat anul trecut, dar s-a aflat de ele abia acum, după ce imaginile abominabile au început să circule în localitate.

Cel care le-a filmat și-a vândut telefonul fără să le șteargă. DIICOT a anunțat că face cercetări în acest caz. A fost sesizată și Protecția Copilului.

Niculina Karacsony, director adjunct DGASPC Iași: „Fetița a fost audiată, iar în urma audierilor s-a impus luarea unei măsuri de protecție specială în regim de urgență pentru fetiță și acum este într-un serviciu social”.

Fata avea 14 ani când a fost abuzată. Provine dintr-o familie sărmană și a fost ademenită în casa unde a fost batjocorită cu promisiunea unor porții de mâncare. În locuința agresorilor ei acum a descins poliția.

Mai multe persoane au fost duse la audieri. DIICOT nu a comunicat până acum dacă cei care au abuzat-o sexual pe fată au fost reținuți.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top