fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Și-a primit „botezul”! Un tramvai nou-nouț a fost avariat, în această dimineață, în Copou

Și-a primit „botezul”! Un tramvai nou-nouț a fost avariat, în această dimineață, în Copou


Un accident în care a fost implicat un tramvai PESA a avut loc în această dimineaţă, în Copou.

Conform 7IASI, şoferul unui autoturism Volvo  a intrat în fata tramvaiului şi a fost nevoit să frâneze brusc. Vatmanul nu a mai putut face nimic pentru a evita coliziunea.

Nu s-au înregistrat victime, iar circulația în Copou se desfăşoară cu dificultate.

„Un tramvai PESA, din seria celor patru ieșite la stradă recent, a fost implicat într-un accident rutier minor, soldat cu pagube materiale. Evenimentul a avut loc miercuri, 15 septembrie 2021, în jurul orei 08:15, în Copou, în zona stației de transport George Coșbuc, pe sensul de mers către Piața Mihai Eminescu. Vagonul, care circula regulamentar pe traseul 9, a acroșat un autoturism care schimba direcția de mers direct de pe calea de rulare a tramvaielor. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Iași au demarat cercetări în acest caz, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi luate măsurile ce se impun.

Reamintim faptul că, potrivit dispozițiilor Art. 99. - (1) 10, din Codul Rutier, ”Constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa I de sancțiuni nerespectarea obligaţiei conducătorului de vehicul de a lăsa liber traseul tramvaiului la apropierea acestuia, când drumul are o singură bandă”. 

Facem un apel la conducătorii auto să respecte legislația în vigoare cu privire la modul în care poate fi folosită calea de rulare a tramvaielor de către ceilalți participanți la trafic", arată reprezentanții CTP, într-un comunicat.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top