fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Trei autoturisme căutate de autoritățile din Cehia și Spania, depistate în ultimele zile la controlul de frontieră

Trei autoturisme căutate de autoritățile din Cehia și Spania, depistate în ultimele zile la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din vămile Borș II și Turnu au descoperit la controlul de frontieră trei autovehicule, în valoare totală de 230.000 lei, căutate de către autorităţile din Cehia și Spania .

„La data de 22.09.2021, în jurul orei 10.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean maghiar, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Cehia.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile cehe, în acest an.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu știa că acesta ar fi fost căutat de către autorităţi.

Câteva ore mai târziu, la același punct de trecere a frontierei, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW, condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 48 de ani, care era semnalat ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile spaniole.

Un caz similar s-a înregistrat și la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, unde polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca Alfa Romeo, aflat în atenția autorităților spaniole.

Autoturismul înmatriculat în Spania, era condus de un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, iar la control s-a constatat faptul că figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania, la data de 20.09.2021. Cu privire la cele constate cetățeanul român a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că este căutat de autorități”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

În toate cele trei cazuri, autoturismele, în valoare totală de 230.000 lei, au fost indisponibilizate, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top