fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Coșmar! Momentul în care o şoferiţă loveşte o femeie şi o târăşte mai mulţi metri (VIDEO)

Coșmar! Momentul în care o şoferiţă loveşte o femeie şi o târăşte mai mulţi metri (VIDEO)


Un accident cum se vede destul de rar a avut loc în parcarea unui supermarket din Sighişoara. O şoferiţă a uitat să se asigure şi a izbit în plin o altă femeie, târând-o mai mulţi metri până când s-a oprit în maşinile oprite în apropiere.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum şoferiţa de 71 de ani dă cu spatele fără să arunce măcar o privire şi loveşte in plin o femeie, care cade sub roţile maşinii. Mai mulţi oameni aflaţi în parcare au încercat să intervină şi i--au spus şoferiţei ce s-a întâmplat, moment în care aceasta s-a panicat şi a luat cea mai proastă decizie posibilă. 

Aşa că a demarat în marşarier, târând victima şi nu s-a oprit decât atunci când a lovit alte două maşini parcate. Victima a fost scoasă de sub roţile maşinii de pompieri şi dusă de urgenţă la spital. S-a dovedit însă că a scăpat ca prin urechile acului cu doar câteva vânătăi şi cu o sperietură cumplită. În acelaşi timp, autoarea accidentului s-a ales cu un dosar penal şi va trebui acum să răspundă în faţa legii, scrie „Adevărul”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top