fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto simbol Foto simbol

Un ieșean și-a lăsat mașina la spălătorie și a găsit-o făcută praf


Un ieșean care și-a lăsat mașina la spălătorie și-a găsit-o făcută praf când s-a întors să o ia, după ce un angajat fără permis s-a gândit să se plimbe puțin cu aceasta și a lovit alte două autorurisme.

Incidentul a avut loc în aprilie 2021, când ieșeanul și-a lăsat mașina, un Volkswagen Touareg, la o spălătorie din municipiul Iași, al cărei client fidel era, scrie Ziarul de Iași.

Și-a lăsat mașina într-una dintre boxe, cu cheia în contact, după care a plecat la o sală de sport din apropiere. Unul din angajați a preluat mașina, a spălat-o, după care s-a gândit să se plimbe puțin cu ea prin apropiere, chiar dacă nu avea permis de conducere.

A parcurs doar 100 de metri și a lovit două mașini parcate, apoi s-a întors la spălătorie, a lăsat autoturismul și a plecat, pur și simplu.

Proprietarul a făcut inițial plângere penală împotriva angajatului, dar ulterior și-a retras-o, astfel încât acesta a fost judecat doar pentru conducere fără permis.

Acest lucru nu l-a ajutat însă foarte mult pe bărbatul care era recidivist, cu mai multe condamnări pentru furt calificat, tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată la activ.

De altfel, procesul pentru conducere fără permis s-a finalizat cu individual aflat deja după gratii pentru altă faptă. Judecătoria Iași l-a condamnat la 3 ani de închisoare pentru conducere fără permis.

Pedeapsa s-a adăugat la condamnarea deja existentă, ducând la un total de 6 ani şi 8 luni de închisoare. Bărbatul a făcut apel, care se va judeca în decembrie.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top