fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Jandarmii severineni au salvat o bătrână care voia să se arunce în fața trenului (VIDEO)

Jandarmii severineni au salvat o bătrână care voia să se arunce în fața trenului (VIDEO)


Jandarmii severineni au evitat, aproape în ultima clipă, o tragedie, oprind de la sinucidere o bătrână care voia să se arunce în fața trenului. Oamenii legii au observat că ceva este în neregulă, femeia aflându-se într-o zonă relativ necirculată, într-o stare de confuzie.

Gândindu-se că secundele sunt esențiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta și au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Oamenii în uniformă au încercat să o liniștească pe femeie și să afle de ce a intenționat să recurgă la un gest de suicid.

Printre lacrimi, femeia, în vârstă de 75 ani, le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soțul îi este paralizat, cu copiii nu se înțelege și toate aceste probleme au doborât-o psihic și fizic, iar prin acest gest a încercat să își curme suferința.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgență pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat. Ulterior, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceștia și condusă în siguranță acasă.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top