fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Sadic în libertate! O cățelușă și cei trei pui ai ei au fost legați cu funie de gât și lăsați să moară în cimitirul din Bistrița

Sadic în libertate! O cățelușă și cei trei pui ai ei au fost legați cu funie de gât și lăsați să moară în cimitirul din Bistrița


O cățelușa și cei trei pui ai ei au fost legați cu funie de gât și lăsăți să moară, într-o baracă din apropierea cimitirului din Bistrița. Poliția animalelor încearcă să dea de urma făptașului. Până și agenții au fost șocați când au văzut că unul dintre căței era aproape spânzurat, arată Știrile Pro TV.

Un trecător a auzit, în preajma cimitirului, zgomote suspecte și când a văzut câinii chinuiți, a sunat la hingheri.

Angajații adăpostului public au reușit să salveze animalele din laț abia după ce le-au tranchilizat, pentru că erau destul de agresive. Unul dintre căței abia mai putea să respire.

Puii, în vârstă de aproximativ 5 luni, și mama lor, sunt vizibil traumatizați și refuză să iasă din cușcă. Speriați, abia dacă acceptă mâncarea și după atitudinea lor, e clar că au fost ținuți în condiții proaste, poate chiar bătuți, spun reprezentanții adăpostului.

Meda Cărbunaru, voluntară adăpost public de câini: „Cățelușa fetiță era atârnată peste geam și cei trei băieței erau legați împreună cu o sfoară în încăperea respectivă. Pentru cățelușă am avut speranțe destul de puține că o să supraviețuiască pentru că a stat atârnată cred că mai bine de o oră”.

Starea lor de sănătate este acum stabilă, spun medicii.

Crina Maria Sîrb, purtător de cuvânt IPJ BN: „Cazul a fost preluat de polițișții Biroului pentru Protecția Animalelor care efectuează verificări pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul precum și pentru identificarea persoanelor implicate”.

După ce își vor mai reveni și vor fi învățați cu prezența oamenilor, ca să capete încredere, cei 4 câini vor fi fotografiați și postați pe site-ul unei asociațîi din Germania, pentru a fi oferiți spre adopție în familii responsabile.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top