fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Imagini incredibile la spitalul din Tulcea: pacient bătut cu sălbăticie de un paznic în sala de așteptare (VIDEO)

Imagini incredibile la spitalul din Tulcea: pacient bătut cu sălbăticie de un paznic în sala de așteptare (VIDEO)


Scene incredibile s-au petrecut vineri noaptea în curtea Spitalului Județean de Urgență din Tulcea. Un bărbat a fost luat la bătaie de paznicul unității medicale. Ar fi vorba despre un pacient adus cu ambulanța, spune un martor.

Cel pus la pământ ar fi amenințat cu o armă albă cadrele medicale și pacienții, susține paznicul. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să facă lumină în acest caz.

Scenele, filmate de un pacient care se afla la unitatea de primiri urgențe, au stârnit revolta internauților după ce au fost publicate pe o rețea socială. Autorul filmării susține că cel lovit a fost adus cu o ambulanță SMURD la camera de gardă și era agitat, fiind probabil băut ori cu o tulburare mintală. A fost luat la bătaie de paznicul spitalului chiar în sala de așteptare.

Imediat după acesta scenă, bărbatul este scos afară, unde același paznic îl lovește și-l trantește la pământ. Angajații firmei de pază, chemați prin butonul de panică, au asistat și ei la incident.

Polițiștii care au venit la fața locului au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele paznicului. Între timp,

au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din spital pentru a vedea dacă cel bătut ar fi amenințat cu un cuțit cadrele medicale și pacienții, așa cum susține paznicul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top