fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Mama anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu a murit de COVID

Mama anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu a murit de COVID


Mama medicului anti-vaccinist Răzvan Constantinescu a murit vineri, răpusă de coronavirus, scrie Antena 3.

„Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea...", a scris pe pagina de Facebook medicul ieşean, cunoscut ca un contestatar al vaccinurilor.

În urmă cu câteva zile, medicul scria tot pe pagina de socializare că mama sa este infectată cu virusul Sars CoV-2 şi este, de două săptămâni, „între viață și moarte":

14 octombrie:

„CARE MAI EȘTI IMUNIZAT, OAIE?!

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era «imunizată» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

Cunoscut adept ale teoriilor conspiraționiste și fervent anti-vaccinist, Constantinescu s-a implicat și în protestele care contestau legalitatea restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei. În această perioadă, contul său de Facebook a înregistrat audiențe din ce în ce mai mari, iar medicul ieșean a devenit unul dintre simbolurile taberei anti-vaccin și anti-restricții.

Postările virulente de pe Facebook, precum și încălcarea regulilor de conduită stabilite de angajator, pe fondul pandemiei, i-au adus mai multe cercetări disciplinare și sancțiuni din partea Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, unde este șef de lucrări. Constantinescu ocupă și postul de medic la Spitalul „Sf. Spiridon”.

 

Article image
În două postări recente de pe contul său de socializare, medicul ieșean Răzvan Constantinescu a anunțat că mama sa, care are 72 de ani, este infectată cu virusul Covid 19 și se află, de două săptămâni, „între viață și moarte”.
Autor cristi tanasa Reportaje 17 Octombrie 2021


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top