fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto ilustrativ Foto ilustrativ

Doi bărbați din Argeș, reținuți după ce au lovit un agent de poliție și au înjurat și amenințat o polițistă


Doi bărbaţi din judeţul Argeş, unul filmat când a înjurat şi a ameninţat o poliţistă, iar altul suspectat că a lovit şi a ameninţat cu moartea un agent, au fost reţinuţi pentru ultraj.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul incident s-a produs pe data de 31 octombrie, la Piteşti.

„În timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au efectuat verificări cu privire la un autoturism, staţionat neregulamentar (...). După legitimarea conducătorului auto, cu ocazia prezentării procesului verbal de contravenţie, bărbatul în cauză, de 30 de ani, din comuna Cetăţeni, ar fi adresat injurii şi ameninţări poliţistei din cadrul Biroului Rutier Piteşti care a aplicat măsura”, se arată în comunicat.

Incidentul a fost înregistrat cu echipamentul tip body-cam din dotarea poliţistei, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Ulterior, procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, potrivit Agerpres.

„De asemenea, în ziua de 1 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au intervenit la un apel primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 privind o stare conflictuală pe raza comunei Vedea. Cu ocazia intervenţiei, un bărbat de 36 de ani din Vedea ar fi ameninţat cu moartea şi ar fi lovit pe unul dintre agenţii din patrulă”, se mai menţionează în comunicat.

Conform IPJ Argeş, şi această agresiune a fost înregistrată de camera aflată în dotarea poliţistului. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar agresorul a fost reţinut pentru ultraj.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac