fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz din Cluj (VIDEO)

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz din Cluj (VIDEO)


Un bărbat care nu purta mască într-un autobuz din Cluj-Napoca și avea tot felul de comentarii în legătură cu vaccinarea împotriva COVID a fost redus la tăcere de o pasageră, care i-a pus mâna la gură și i-a dat două palme.

„Am făcut vaccinul la COVID! Dă-l (...) de vaccin! L-am făcut!” - strigă în autobuz bărbatul fără mască.

Vizibil deranjată de atitudinea bărbatului, femeia s-a apropiat, i-a cerut să tacă, să înceteze, i-a pus mâna la gură, apoi i-a dat câteva palme peste cap.

Imediat după incident, din spatele autobuzului, un alt călător l-a apostrofat pe bărbat.

Femeia a plecat apoi către ieșirea din față a autobuzului, în timp ce bărbatul, oarecum șocat și nedumerit, se uită după ea fără reacție.

 

Imaginile publicate de stiridecluj.ro, care transmite și un punct de vedere al Poliției din Cluj: bărbatul ar putea fi amendat pentru nepurtarea măștii. „Polițiștii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale față de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020”, a declarat Poliția Cluj.

„În ceea ce privește eventualitatea existenței unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, precizează Poliția Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, se pare că femeia care l-a luat la palme pe bărbat este chiar soția acestuia. Soțul bătut poate depune și el plângere, dacă dorește, spun oamenii legii. 

 

Sursa: Digi24

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top