fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Fiul Mamei Omida, ridicat de procurorii DIICOT pentru șantaj. Viorel Motoi cerea taxă de protecție unor dezvoltatori imobiliari din București

Fiul Mamei Omida, ridicat de procurorii DIICOT pentru șantaj. Viorel Motoi cerea taxă de protecție unor dezvoltatori imobiliari din București


Fiul celebrei vrăjitoare Mamei Omida a fost ridicat astăzi de mascați și dus la DIICOT, alături de alte patru persoane.

Cu toții sunt bănuiți de șantaj și lipsire de libertate după ce ar fi încercat să constrângă mai mulți dezvoltatori imobiliari din zona de nord a Capitalei să plătească taxe de protecție ca să poată construi acolo.

Încă din 2017, Viorel Motoi, supranumit în lumea interlopilor Gongoi, a început să terorizeze dezvoltatorii imobiliari din zona Băneasa. Alături de alte 4 persoane, fiul celebrei vrăjitoare Mama Omida ar fi recurs la șantaj și amenințări ca să-i determine pe cei care voiau să construiască blocuri pe strada Jandarmeriei din nordul Capitalei să cotizeze cu o taxă de protecție.

Pentru că locuia la câteva străzi distanță, Gongoi, care este și reprezentant al Staborului Ţigănesc, a încercat astfel să își impună influență în zona respectivă. Le cerea celorlalți membri ai grupării să meargă pe șantierele noi că să îi intimideze fie pe proprietari fie pe muncitorii de acolo, cărora li se cerea să oprească lucrările dacă nu vor să plătească.

Sumele pretinse porneau de la 500 de euro și ajungeau până la 20.000 de lei. La un moment dat, unul dintre dezvoltatori a fost sechestrat timp de o jumătate de ora într-o mașină de către membrii grupării. Într-un final, de teamă că nu își va ridică blocul, victima a cedat și a plătit taxa de protecție cerută.

Polițiștii au aflat între timp de aceste practici iar astăzi au făcut mai multe percheziții în București și Prahova. Oamenii legii au găsit în casele suspecților sumele de 8.000 de lei și 5.500 de euro.

Fiul Mamei Omida Câmpina nu este la prima reținere. Anul trecut polițiștii l-au dus la audieri pentru că l-a amenințat public pe fostul ministru de interne, Marcel Vela, după întâlnirea secretă pe care oficialii de rang înalt din poliție au avut-o cu membrii clanului Pian, înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top