fbpx
Print this page
Jaf la o casă de amanet din Ploiești: angajatele, amenințate cu un cuțit

Jaf la o casă de amanet din Ploiești: angajatele, amenințate cu un cuțit


Polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat, în această dimineață, șase percheziții domiciliare, în municipiu, la persoane bănuite de furt calificat și tâlhărie calificată. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

„În urma administrării probatoriului, în cadrul unui dosar penal, ce privea mai multe furturi calificate, din cadrul unor societăți comerciale, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au probat faptul că, una dintre persoanele bănuite ar fi comis o tâlhărie în cursul zilei de ieri, în municipiul Ploiești.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 14.20, un tânăr în vârstă de 26 de ani ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din Ploiești și ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, prin amenințarea angajatelor societății, cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind într-o direcție necunoscută.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe bijuterii sustrase la data de 10 noiembrie a.c., dar și bunuri folosite la activitățile infracționale.

Prejudiciul cauzat în cazul furturilor calificate, este de aproximativ 50.000 de lei”, a informat IPJ Prahova.

Potrivit unor surse, atacul de miercuri ar fi fost dat la un amanet care funcționează pe raza municipiului Ploiești.

Patru bărbați și o femeie au fost conduși la sediul unității, în vederea audierii. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale dar și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare