fbpx
 
Foto: ISU Prahova Foto: ISU Prahova

Planul roșu de intervenție, activat în Prahova: microbuz cu 17 elevi implicat într-un accident


Un microbuz şcolar în care se aflau 17 elevi a fost implicat, luni, într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti, autorităţile declanşând Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Un număr de 12 elevi şi şoferul microbuzului în care aceştia se aflau au fost transportaţi la spital.

Un număr de 12 elevi şi şoferul microbuzului în care aceştia se aflau au fost transportaţi la spital în urma accidentului care a avut loc, luni, pe DJ 101F, la Drăgăneşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit datelor comunicate anterior de ISU, în microbuz se aflau în total 18 persoane, respectiv 16 copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, şi doi adulţi.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens din cauze care urmează a fi stabilite şi a lovit frontal microbuzul care transporta elevi.

Victimele au suferit diverse traumatisme la nivelul capului şi membrelor, conform informaţiilor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, 10 ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe SAJ.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30