fbpx
 
Foto: BBC Foto: BBC

Un britanic a fost înregistrat în timp ce și-a înjunghiat și sugrumat iubita după ce a consumat o prăjitură cu canabis


Un bărbat din Anglia a fost înregistrat în timp ce și-a înjunghiat și sugrumat iubita în timpul unui episod psihotic după ce a mâncat un brownie cu canabis, scrie BBC, citat de Știrile Pro TV.

Lauren Bloomer, 25 de ani, a fost înjunghiată de peste 30 de ori și a murit în casa în care trăia cu iubitul ei din Tamworth, în noiembrie 2020.

Inculpatul, pe numele lui Jake Notman neagă crima, spunând că nu își aduce aminte ce a făcut din cauza stării sale mentale.

Procurorul de caz a transmis că tânăra îşi pornise telefonul pentru a înregistra câteva scene pe care le-a comparat cu momente din filmul Scream. Anchetatorii cred că starea în care se afla bărbatul a determinat-o pe tânără să facă acest lucru. Din păcate, înregistrarea de 17 minute avea să includă propria ei moarte.

Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi răbufnit în momentul în care tânăra a început să râdă. Crezând că o face intenţionat, pentru starea în care se afla el, tânărul s-a năpustit asupra femeii. La nouă minute de la începutul atacului, femeia poate fi auzită pe înregistrare cum cere în mod disperat ajutorul mătuşii sale pe care o sunase folsindu-se de un al doilea telefon.

„Sunetul a înregistrat țipetele lui Lauren și a înregistrat strigătul ei de ajutor. La 10 minute și 49 de secunde în înregistrare, Lauren încetează să țipe. Apoi inculpatul este auzit strigând „Nu te voi mai vedea niciodată”, au spus procurorii.

În urma unor evaluări psihiatrice, realizate de trei medici s-a constata că episodul psihotic ar fi fost o reacţie adversă a consumului de canabis, care s-a regăsit printre ingredientele prăjiturii pe care acesta o mâncase înainte.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: