fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Imagini de groază! Aproape o tonă de oase de animale, descoperite pe malul râului Cotmeana: autoritățile au demarat o anchetă

Imagini de groază! Aproape o tonă de oase de animale, descoperite pe malul râului Cotmeana: autoritățile au demarat o anchetă


Apele Române anunţă, luni, că aproape o tonă de resturi animaliere au fost descoperite pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, pe malul râului Cotmeana, în judeţul Argeş.

Este vorba despre deşeuri provenite din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine). Autorităţle au demarat o anchetă comună pentru descoperirea poluatorului.

„Aproape o tonă de resturi animaliere împrăştiată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Deşeurile au fost găsite în albia şi pe malul râului Cotmeana în zona comunei Cotmeana din judeţul Argeş de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş. Din primele verificări, reiese că acestea proveneau din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine)”, a transmis, luni, Administraţia Naţională Apele Române.

Aceştia anunţă că reprezentanţii administraţiei publice locale Poiana Lacului au intervenit în regim de urgenţă pentru îndepărtarea deşeurilor, potrivit news.ro.

În urma controlului a fost demarată o cercetare comună a Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea, Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, cu scopul identificării provenienţei resturilor de animale şi a celor care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top