fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Caz șocant în Ploiești: o studentă a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. Colegii tinerei vorbesc despre un ritual satanic

Caz șocant în Ploiești: o studentă a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. Colegii tinerei vorbesc despre un ritual satanic


O tânără în vârstă de 19 ani a tăiat gâtul unei pisici, weekend-ul trecut, chiar într-un cămin al Universităţii Petrol Gaze din Ploiești. Fapta ar putea avea legătură cu un ritual satanic.

Tânăra a comis fapta în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, în camera de cămin, iar o colegă de-ale sale a fost cea care a descoperit ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului de către administratorul căminului. Aceștia au găsit în cameră două cuţite de bucătărie pătate de sânge, care încă mai aveau urme din blana pisicii ucise.

Oamenii legii au descoperit cadavrul decapitat al pisicii a în curtea din spatele căminului, potrivit Adevărul.

Tânăra le-ar fi declarat poliţiştilor că intenţia ei a fost să preleveze sângele pentru „analize” pentru că are cunoştinţe medicale.

Cu toate acestea, studenții din campusul universitar vorbesc despre o practică ritualică ”malefică”, tânăra fiind cunoscută pentru comportamentul său cidat.

Totuși, poliţiştii nu au găsit în camera de cămin elemente care să susţină zvonurile prinvid ritualuri satanice.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top