fbpx
Print this page
Foto: ZDI Foto: ZDI

O șoferiță grăbită a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie în județul Iași: viețile a 12 oameni au fost puse în pericol (VIDEO)


O șoferiță grăbită a pus în pericol viețile a 12 oameni, după ce a încercat să depășească un autobuz. Aceasta a intrat pe sensul opus și a izbit frontal o maşină apoi a ricoșat în vehiculul de transport în comun. În urma impactului, 2 persoane au fost rănite, una dintre ele a refuzat transportul la spital.

Carambolul s-a produs luni, în jurul orei 20.00, pe DN 28, în apropiere de localitatea Lețcani. Șoferița grăbită a încercat să depășească un autobuz fără să se asigure și a intrat din plin într-o mașină care venea din sens opus. În urma impactului violent, vehiculul condus de femeie a ricoșat în autobuz. Izbitura a fost atât de puternică, încât șoferul autoturismului care mergea regulamentar a rămas blocat între fiare.

„Victima încarcerată, un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani, a fost predată echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, iar cea de a două victima a fost evaluată medical, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Iași.

În autobuz se aflau 11 oameni și din fericire, cu toții au scăpat cu bine.

„Cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Sursa VIDEO: ZDI

Traficul în zonă a fost blocat aproape o oră. Săptămânal, pe raza localității Lețcani au loc cel puțin 2 accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Iar pe același drum, județul Iași înregistrează cel mai mare număr de accidente mortale.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare