fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Captură video Gândul Captură video Gândul

Paradă „de poveste” într-o comună din Olt, cu un tun făcut din cazanul de țuică


Locuitorii comunei oltene Optași au avut parte de o paradă nemaivăzută de 1 decembrie. Primarul Marin Scurtu a vrut să copieze parada din Capitală așa că le-a oferit sătenilor o improvizație inedită.  

„Am tot văzut pe la Bucureşti cum sunt paradele astea şi am zis ia să fac şi eu aici, ce, numai la Capitală se poate aşa ceva? Nu am eu elicopter şi altă tehnică militară, dar am improvizat ceva şi uite ce a ieşit”, a spus Marin Scurtu, primarul din Optaşi Măgura.

Potrivit Gândul, pe o mașină Dacia a primăriei a fost improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică. În spate au stat călăreţii și căruţele, iar în faţă ATV-urile.  

„Am văzut eu prin filme, se duceau la război cu caii. Am zis, băi, frate, te mai duci și cu caii la luptă, dar dacă n-ai tu o armă nimic așa. Și am zis, ia stai, să punem un tun aici așa”, a adăugat primarul Marin Scurtu.

Cel mai spectaculos moment a fost când au trecut prin… satul Paris, pe la turnul Eiffel. Satul Paris face parte din comuna Optași. Primarul promite că nu se lasă. Vrea să continue tradiţia și la anul.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top