fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Doi constănțeni au reușit să fure tone de semințe de floarea-soarelui și motorină dintr-o barjă

Doi constănțeni au reușit să fure tone de semințe de floarea-soarelui și motorină dintr-o barjă


Un bărbat, de 24 de ani, a fost arestat preventiv după ce împreună cu un complice au furat de pe o barjă ancorată pe Dunăre la Cernavodă cantități impresionante de cereale și combustibil.

Polițiștii de la Transporturi Constanța au găsit în urma perchezițiilor și alte bunuri furate din convoaiele de barje care se îndreaptă spre portul Constanța.

Trei percheziții au avut loc în comuna Rasova, de lângă Cernavodă, după ce polițiștii de la Transporturi au fost alertați că mai multe persoane au rupt sigiliile unei barje încărcată cu floarea-soarelui.

Din cercetări a reieșit că suspecții au acționat în timpul nopții. S-au folosit de bărci, cu ajutorul cărora au ajuns la barjă și au furat cerealele care, prin Canalul prin Canalul Dunăre Marea Neagră, urmau să ajungă în portul Constanța Sud, la export. În urma perchezițiilor, au fost descoperite 12,5 tone de semințe de floarea-soarelui, 1,5 tone de motorină, două bărci cu motor, bani și bunuri sustrase din alte barje.

Investigațiile i-au dus pe polițiști și mascați la doi suspecți, care au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul, de 24 de ani, din Rasova, în curtea căruia au fost găsite bunurile furate din barjă, și complicele acestuia, un consătean, de 43 de ani.

Judecătoria Medgidia a dispus arestarea preventivă  pe 30 de zile a celui mai tânăr, iar celălalt va fi cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top