fbpx
 
Foto: Alo Iași Foto: Alo Iași

Tineri găsiți morți într-o vilă din Iași. Prima ipoteză: DUBLĂ CRIMĂ


Descoperire macabră, în această dimineață, într-un cartier din municipiul Iași. Din primele informații se pare că un tânăr marocan, student la medicină, și iubita româncă a acestuia au fost găsiți fără viață în vila în care locuiau cu chirie.

Vila de lux se află în complexul Roua Residence, pe drumul ce duce la Ciric, după Little Texas.

Tânăra este din Miroslava și se mutase cu iubitul ei marocan, în chirie, de aproximativ o lună. Cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină „Grigore T. Popa” din Iași, scrie Alo Iași.

Tânărul student este de origine marocan, iar împreună cu fata din Miroslava ar fi trebuit să plece miercuri, în străinătate, doar că aceștia nu au mai ajuns la aeroport. Din informațiile obținute se pare că trupurile celor doi ar fi fost incendiate. În momentul de față, polițiștii au doi suspecți, studenți, de origine marocană, care se află în campusul „Tudor Vladimirescu”, căminul T7. Unul dintre aceștia este condus la secție pentru audieri.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost ridicate și sunt transportate la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii verifică toate camerele de supraveghere din zonă, pentru a reface firul poveștii. La fața locului au ajuns și procurorii.

 

Sursa: Alo Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30