fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Un nou protest al localnicilor din Bolintin Vale (VIDEO)

Un nou protest al localnicilor din Bolintin Vale (VIDEO)


Oamenii s-au strâns din nou joi la Bolintin Vale pentru a protesta după după ce un localnic a fost omorât cu o piatră, în ciuda faptului că șeful Poliției Județene Giurgiu, comisar-șef Cătălin Georgescu, a fost schimbat din funcție.

În seara asta par să fie câteva sute de persoane, iar oamenii au vuvuzele și steaguri. Oamenii sunt nemulțimiți de modul în care Poliția gestionează conflicetele provocate de etnicii romi.

Reamintim că miercuri seară câteva zeci de persoane au protestat la Bolintin-Vale, la sediul Primăriei şi la cel al Poliţiei, după ce un localnic, un șofer de microbuz, a fost lovit cu o piatră în cap de către un tânăr, în urma unui scandal izbucnit pe stradă, și a murit duminică, la spital.

Trupele speciale au fost mobilizate pentru a preveni eventuale conflicte, oamenii legii fiind huiduiţi de către cei ieşiţi în stradă.

Joi, Poliția Română a anunțat, în urma unei ședințe organizate la nivelul conducerii Ministerului de Interne, la care au participat șefii Poliției și Jandarmeriei Române, că șeful Poliției Județene Giurgiu, Cătălin Constantin Georgescu a fost înlocuit din funcție, fiindu-i stabilite atribuții la Direcția Management Strategic și Suport Informațional a Poliției Române.

În său a fost împuternicit comisar-șef Ionuț Dana, actual șef al Poliției Sectorului 1, iar la Giurgiu a fost trimisă o echipă pentru "a clarifica gestionarea situației, activitățile de prevenire și combatere a infracționalității, precum și modalitatea de gestionare a evenimentului".

Comisar-șef Ion Croitoru, șef serviciu la DCCO, a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului Poliției Județene Giurgiu, vacantă până la această dată.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică și au fost trimise forțe suplimentare ale Poliției și Jandarmeriei.

Oamenii sunt nemulţumiţi de moartea localnicului şi cer ca autorităţile să facă dreptate.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top