fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bătaie în trafic, la câțiva pași de o secție de poliție din Timișoara (VIDEO)

Bătaie în trafic, la câțiva pași de o secție de poliție din Timișoara (VIDEO)


Scene de violență în trafic s-au petrecut vineri la Timișoara: după o șicanare, mai multe persoane au început să se înjure și să se ia la bătaie. Întâmplarea s-a derulat la câțiva pași de o secție de poliție din oraș.

În incident au fost implicați inițial doi șoferi, unul în vârstă de 22 de ani și celălalt în vârstă de 26 de ani, dar ulterior au intervenit și pasagerii unuia dintre șoferi. Bătaia a avut loc într-o intersecție din Timișoara.

În primă fază, cei doi șoferi s-au șicanat în trafic, după care unul dintre ei a oprit și l-a blocat pe celalălat, pentru a nu mai putea înainta. Acesta a fost momentul care a declanșat scenele violente. Pasagerii s-au dat jos dintr-un autoturism, s-au luat la ceartă, au fost multe înjurături și momente tensionate și nu au lipsit nici gesturile violente: geamul unuia dintre autoturisme a fost spart.

Cum totul se petrecea la câțiva metri de secția de poliție din Calea Șagului, polițiștii au fost cei care i-au calmat pe scandalagii. Toți au fost ridicați și duși la secție urmând a fi audiați. Polițiștii au deschis deja dosare penale pentru distrugere, vătămare corporală, loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top