fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Anchetă în IPJ Buzău! Un polițist s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată pe care a refuzat să o plătească: era drogat

Anchetă în IPJ Buzău! Un polițist s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată pe care a refuzat să o plătească: era drogat


Un poliţist de la o secţie rurală din judeţul Buzău a ajuns în atenţia șefilor săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească. 

Agentul era îmbrăcat în uniformă, deși se afla în timpul liber. Acesta era însoţit de un prieten care s-a recomandat și el a fi poliţist.

Tânăra a sunat la 112, după ce între cei doi clienţi şi prietenii pe care i-a chemat în ajutor a izbucnit un adevărat scandal.

Polițistul în vârstă de 36 de ani locuiește în Râmnicu Sărat și lucrează la o secţie de poliţie rurală. După ce a ieșit din tură, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, acesta a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani pentru a întreține relații sexuale contra cost, relatează Știrile Pro TV.

Bărbatul era însoţit de un prieten de 19 ani, care s-a recomandat a fi și el tot poliţist. Pentru că agentul a refuzat să plătească, tânara a chemat în ajutor doi prieteni. Spiritele s-au încins între cei 4 bărbaţi, iar fata a sunat după aceea la 112.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: „Polițiștii din cadrul poliției municipiului Buzău au fost sesizați de către o tânară de 19 ani din Călărași cu privire la faptul că la imobilul său din Buzău s-au prezentat doi tineri pentru întreținerea de raporturi sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai părăsească locația”.

În urma cercetările, se pare că doar unul dintre bărbați era și agent de poliție.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: „Din investigații polițiștii au stabilit că persoanele reclamate sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 36 de ani din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, acesta din urmă fiind încadrat ca agent de poliție la un post de poliție din mediul rural, agentul de poliție aflându-se în timpul liber”.

Agentul a fost verificat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. În acest caz, inspectoratul judeţean de poliţie a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbat, iar tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru uzurpare de calităţi oficiale.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: „Polițiștii au întocmit dosar penal și sub coordonarea parchetului au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurpare de calități oficiale. Totodată, conducerea IPJ Buzău a dispus efectuarea de verificări de ordin intern pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile disciplinare care se impun” .

Poliţistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă, și până în prezent nu a avut abateri disciplinare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac