fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
USR sesizează CNA pentru 3 derapaje ale televiziunilor Antena 3 și România TV

USR sesizează CNA pentru 3 derapaje ale televiziunilor Antena 3 și România TV


USR va depune trei plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului împotriva a două televiziuni naționale. Preşedintele formațiunii, Dacian Cioloş, spune că partidul său nu are nimic împotriva criticilor, dar nu va tolera minciuni.

„Campania de dezinformare și manipulare derulată de România TV la adresa primarului USR Clotilde Armand a culminat cu o știre despre arestarea acesteia. O știre, evident, falsă, pentru care vom depune o sesizare la CNA”, se arată pe pagina oficială de Facebook a partidului

„O altă sesizare la CNA, tot vizând România TV, care a difuzat o minciună incredibilă prin care afirmă că USR ar fi plătit sute de mii de euro pentru a amplifica scandalul plagiatului premierului Ciucă. Evident că este o minciună. Și o a treia sesizare la CNA în care vom solicita sancționarea emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3 în care s-a încercat acreditarea ideii că victima, colega noastră consilieră la Mogoșoaia, ar fi de vină pentru că ar fi provocat pe cei doi bărnați care au atacat-o”, a spus Dacian Cioloș luni.

Pe de altă parte, în cotextul în care mai mulți membri USR au fost atacați verbal și fizic în ultimele zile, președintele USR PLUS face apel la Ministerul de Interne să asigure ordinea publică și să sancționeze derapajele.

„Vreau să fac și un apel față de instituțiile publice care ar trebui să asigure respectarea ordinii și respectarea legii și spun asta pentru că, din păcate, nu am văzut în aceste ultime săptămâni, în aceste ultime zile, nu am văzut acțiuni ferme din partea Ministerului de Interne nu am văzut acțiuni de descurajare a unor astfel de situații a unor astfel de evenimente. Și asta nu pentru că lipsește cadrul legislativ – avem legi, din păcate, ceea ce lipsește este punerea în aplicare a legilor”, a adăugat Dacian Cioloș.

 

Sursa: Europa FM


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac