fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: ISU Cluj Foto: ISU Cluj

Doi bărbați au fost găsiți morți pe fundul unui lac de acumulare din județul Cluj


Două persoane au fost găsite decedate, miercuri, lângă un autoturism căzut în Lacul Tarniţa, la o adâncime de 15 metri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

„Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo, sprijinite de scafandri ISU Cluj, au reuşit să recupereze corpurile a doi bărbaţi din apele lacului Someşul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică, nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Conform aceleiaşi surse, şi autoturismul în care se presupunea că s-au aflat cele două persoane a fost găsit pe fundul lacului, la o adâncime de circa 15 metri.

Lucrătorii ISU Cluj au început să caute miercuri dimineaţa, la solicitarea poliţiştilor clujeni, un autoturism despre care se credea că ar fi căzut, marţi seară, în Lacul Taniţa.

„S-a intervenit la solicitarea poliţiştilor care au identificat în zona Barajului Someşul Cald mai multe indicii conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă. S-a intervenit la faţa locului cu două echipaje şi o barcă de salvare-căutare, din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, pentru a verifica dacă se adevereşte situaţia şi pentru a determina locul sau zonele de unde se pot începe acţiunile de căutare", informează ISU Cluj.

La acţiune au luat parte şi specialişti din cadrul Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo.

Căutările au demarat iniţial marţi seară, dar au fost întrerupte pe timpul nopţii. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres, la acel moment, că balustrada barajului este ruptă pe o porţiune de aproximativ trei metri, că sunt urme de frânare şi că ar fi vorba de un accident.

 

Sursa: Agerpres


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Cartierul Austriac