fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Ziua de Constanța Foto: Ziua de Constanța

Directorul de cabinet de la Corpul de control al primului ministru, găsit mort într-o cameră de hotel din Mamaia


Un înalt oficial al Guvernului a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mamaia. Claudiu Bejan era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului.

Claudiu Bejan avea 54 de ani şi a fost găsit fără suflare la ora 12:20 de minute într-un hotel situat pe bulevardul Mamaia, din Constanţa. La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 1 care au constatat că pe trupul său nu erau urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă şi urmează să i se facă autopsia.

În acest caz a fost deschis şi un dosar penal, însă polițiștii de la Investigații Criminale, care continuă cercetările, nu iau în calcul o moarte suspectă

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Claudiu Bejan era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului, iar în trecut a ocupat şi alte funcţii importante în stat. A fost chestor de poliţie şi directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Atât reprezentaţii Ministerului Justiţiei cât şi cei ai Corpului de Control al Prim Ministrului au transmis condoleanţe familiei.

Ministerul Justiției și-a transmis regretul pe pagina oficială de Facebook.

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.

Dumnezeu să-l odihnească!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Ministerul Justiției.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac