fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook/Trieste Prima Foto: Facebook/Trieste Prima

Ieșeancă ucisă de un șofer sloven care circula pe contrasens, pe o autostradă din Italia: mașina femeii a izbucnit în flăcări


O româncă a murit într-un accident îngrozitor, pe o autostradă din Italia. Mașina ei a fost lovită de un autoturism care circula cu viteză pe contrasens și apoi a luat foc. Femeia de 56 de ani a murit carbonizată, transmite Trieste Prima, citată de Știrile Pro TV.

Paraschiva Huțu era din comuna Roșcani, județul Iași, dar de câțiva ani se mutase în San Biagio di Callalta, în provincia Treviso. Românca a lucrat în trecut ca badantă, iar în prezent era angajată la o mare fabrică din Italia.

Sâmbătă dimineață, femeia se îndrepta către Trieste, unde o aștepta partenerul ei, Sergio, cu care ar fi trebuit să se căsătorească peste câteva luni, relatează Il Piccolo.

Nu a mai ajuns însă la destinație. Paraschiva a fost victima unui comportament de neînțeles al unui șofer sloven, în vârstă de 48 de ani, care circula pe autostradă pe contrasens. Acesta a intrat pe autostrada A4 la Fernetti, în direcția greșită, și cu mers cu viteză mare aproximativ 15 km, până în zona localității Duino, unde s-a petrecut accidentul.

„Mergea cel puțin cu 160 de km pe oră, a trecut la doar câțiva centimetri de mine”, a povestit un martor. „Am oprit și am sunat la 112, am coborât din mașină și-mi tremurau picioarele. Toată ziua numai la asta m-am gândit.”

Mașina româncei a izbucnit în flăcări, și, din păcate, a murit carbonizată în interiorul autoturismului.

Șoferul vinovat a fugit inițial de la locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști la un kilometru de locul tragediei.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac