fbpx
 
Foto: Facebook/Eduard Felciuc Foto: Facebook/Eduard Felciuc

Un avion de antrenament a aterizat forțat pe un teren agricol, lângă Deva


Un avion de antrenament, de mici dimensiuni, a aterizat forţat, vineri, pe un teren agricol situat între localităţile Sântandrei şi Bârcea Mică, din cauza unor defecţiuni tehnice apărute la motor, fără să fie înregistrate victime, a informat IPJ Hunedoara.

În avion se aflau instructorul de zbor, un bărbat de 55 de ani, şi elevul acestuia, în vârstă de 49 de ani, fără ca vreunul dintre cei doi să fi suferit vătămări corporale.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că pe un teren agricol se află un avion de antrenament pentru zbor, care prezenta avarii la elice şi la jamba de aterizare", a precizat sursa citată.

Evenimentul a fost raportat la Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, cercetările continuând în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor comiterii acestui incident aviatic.

Potrivit unor imagini postate pe reţelele de socializare de locuitorii din Sântandrei, aparatul de zbor a fost adus în sat pe roţi, în vederea identificării defectelor şi efectuării reparaţiilor ulterioare.

Satul Sântandrei se află la câţiva kilometri de aerodromul de la Săuleşti, lângă Deva.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: