fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Un șofer de autobuz din Constanța s-a dat jos într-o stație și a bătut un călător care i-a reproșat că aștepta de 15 minute (VIDEO)

Un șofer de autobuz din Constanța s-a dat jos într-o stație și a bătut un călător care i-a reproșat că aștepta de 15 minute (VIDEO)


Un bărbat care aştepta într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa a fost agresat de şoferul unui mijloc de transport în comun, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului autobuzului, iar cazul este cercetat şi de societatea de transport public, potrivit News.

„Călătorul a spus faptul că aștepta de 15 minute autobuzul, șoferul s-a dat jos, a fost recalcitrant față de domnul respectiv, l-a bătut și l-a împins de nenumărate ori și a mai spus că dacă îl mai prinde îl omoară. Ușile erau deschise”, a povestit un martor pentru Replica de Constanța.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis, duminică, faptul că poliţiştii din cadrul municipiului Constanţa au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată într-o staţie de autobuz.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, aflându-se în timpul serviciului, în calitate de şofer al unui autobuz, ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 65 de ani, în urma unui conflict spontan. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital, conştient şi cooperant. Acesta îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală în termenul prevăzut de lege”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 1 au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

CT Bus, societatea de transport public, a anunţat, duminică, faptul că acest caz face şi obiectul unei anchete interne.

„Pe traseul liniei 102, în staţia Zorelelor - Faleza Nord, a avut loc o altercaţie între un pasager care aştepta autobuzul şi un şofer al CT Bus. Incidentul a escaladat, astfel că s-a solicitat intervenţia autorităţilor, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112. Pasagerul a fost transportat la spital, pentru mai multe investigaţii, iar cazul este cercetat de autorităţi şi face obiectul unei anchete interne a CT Bus”, a transmis CT Bus.

Directorul acestei societăţi a precizat că abaterile disciplinare sunt tratate cu toleranţă zero.

„Suntem în slujba cetăţeanului şi ne delimităm ferm de orice fel de comportamente care contrazic o conduită adecvată. Abaterile disciplinare sunt tratate cu zero toleranţă”, a declarat directorul general al CT Bus, Cătălin Dumitrache.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac