fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook Foto: Facebook

Profesor din Botoșani acuzat de abuz sexual asupra unui elev: l-a îmbrăţişat şi l-a sărutat pe obraz, în birou


Un profesor din judeţul Botoşani este acuzat de agresiune sexuală asupra unui elev. Acesta l-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe tânăr. În plus profesorul este acuzat că foloseşte elevii la muncă în propria gospodărie.

Profesorul predă la Liceul „Ştefan Luchian” din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani. Mama unui elev de 15 ani a reclamat la Poliţie că fiul ei a fost agresat de dascăl în timpul orelor de curs. 

Din cercetările poliţiştilor, se pare că profesorul l-ar fi chemat pe elev la el în birou şi mai apoi l-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe obraz. Băiatul provine dintr-o familie monoparentală, cu venituri reduse.

Într-o reclamaţie făcută în presa botoşăneană de un localnic din Ştefăneşti, profesorul este acuzat că i-ar chema pe elevi în birou motivând că ar avea nevoie să fie ajutat cu soft-ul computerului. 

Aceeaşi persoană acuză că profesorul i-ar pune şi la muncă, în gospodăria proprie pe mai mulţi elevi. „Foloseşte copiii din timpul programului şcolar la el acasă: îi taie lemne, i le duce până la uşa blocului, mai nou şi-a cumpărat casă şi îi trimite să îi lucreze grădina, îi fraiereşte pe copii cum vrea el  promiţându-le favorizări şcolare.”, se arată în mail-ul trimis pe adresa ziarului botosaneanul.ro

Ancheta Poliţiei este în plină desfăşurare.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac