fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Oroare! Cadavrele a 50 de pisici, descoperite în Parcul Central din Buzău

Oroare! Cadavrele a 50 de pisici, descoperite în Parcul Central din Buzău


Un trecător a descoperit cadavrele a 50 de pisici, în Parcul Central din Buzău.

Trupurile micilor feline erau așezate lângă un copac, departe de drumul principal. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cine a ucis bietele animale și cum au ajuns cadavrele lor în parc, relatează Știrile Pro TV.

Bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii de la Protecția Animalelor. Aceștia au verificat zona pentru a găsi eventuale urme lăsate de cel care a adus cadavrele în pădurea de lângă parc.

Remus Nicula, Poliția Animalelor Buzău: „În pădurea din parcul Crâng al municipiului Buzău au fost descoperite mai multe cadavre de animale, acestea fiind pisici. Este posibil ca aceste animale să fi decedat cu multe luni în urmă, pentru că majoritatea dintre ele sunt în stare de putrefacție. În continuare desfășurăm activități cu privire la infracțiunea de ucidere a animalelor cu intenție.”

Adriana Ticea, președintele asociației Prietenii Animalelor: „Ele sunt aduse treptat, nu sunt aduse toate odată, în ultimile două luni am primit reclamații de la iubitori că le-au dispărut pisicile blânde de la bloc, pisici sterilizate inclusiv de la case, pisici care puteau fi prinse. Eu cred că sunt ucise, sunt ucise aceste pisici.”

La cercetarea de la fața locului nu au fost găsite urme de sânge, fapt care indică că animalele au fost ucise în altă parte. În mormanul de cadavre, a fost găsit și cel al unei bufnițe, care era tot în stare de putrefacție. Anchetatorii nu exclud nicio variantă, printre care se află și un posibil ritual satanist.

Onoriu Țăranu, DSV Buzău: „Am constatat că este un număr de 30, 40 de cadavre de pisici, zece au fost ridicate de cei de la adăpostul de câini de la Urbis. Este o anchetă în desfășurare pe care o desfășoară colegii de la poliția animalelor să stabilim cauza, în primul rând cauza morții acestor animale și cine a făcut această faptă, să le depoziteze aici în Crâng.”

Ancheta va fi de durată, pentru că analizele se vor face într-un laborator din București. Cei care vor fi găsiți vinovați vor fi cercetați pentru uciderea animalelor și riscă amendă sau închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31