fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Polițist din Cluj îmbrăcat în uniformă, prins la furat într-un magazin de bricolaj: dosise un minicompresor sub caschetă

Polițist din Cluj îmbrăcat în uniformă, prins la furat într-un magazin de bricolaj: dosise un minicompresor sub caschetă


Un poliţist din Cluj a fost prins în timp ce sustrăgea produse dintr-un magazin, chiar în timp ce purta uniforma de serviciu. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Mare le-a fost uimirea angajaților unui magazin de bricolaj din Cluj-Napoca când au prins la furat un polițist.

Agentul în vârstă de 47 de ani, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a ieșit la cumpărături și printre altele ar fi încercat să dosească un minicompresor sub cascheta de polițist.

Vigilenți, angajații l-au oprit înainte să părăsească magazinul și imediat au sunat la 112. Imediat la fața locului au venit imediat colegii polițistului care au fost nevoiți să îl rețină pentru furt.

Mai mult, agentul a mai fost tentat și în trecut să plece acasă cu produse de bricolaj fără să le plătească. În urmă cu doi ani ar fi încercat să iasă dintr-un alt magazin cu un flex, arată Știrile Pro TV.

Cazul a ajuns acum și în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. În tot acest timp, șefii polițistului au anunțat că au început și o cercetare disciplinară.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliţie, ar fi sustras două produse din interiorul magazinului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat”, a transmis, miercuri, IPJ Cluj, potrivit News.

Sursa citată a precizat că verificările declanşate au condus la stabilirea faptului că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 47 de ani, are calitatea de poliţist.

„În contextul în care instituţia nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii şi valorilor morale ale profesiei, în baza probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului Control Intern a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore”, a mai transmis instituţia citată.

În continuare, cauza se află sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

„Concomitent, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus demararea cercetării disciplinare faţă de acesta. Menţionăm, de asemenea, faptul că în luna martie a anului 2020, la nivelul inspectoratului, prin intermediul Biroului Control Intern a fost demarată o cercetare disciplinară faţă de poliţistul în cauză, suspendată, conform prevederilor, pe perioada efectuării cercetărilor penale”, a mai transmis IPJ Cluj.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac