fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: eMaramures.ro Foto: eMaramures.ro

Descinderi la traficanţii de droguri din Maramureş: 25 de gr de cocaină, peste 7 kilograme de canabis și 410 pastile ecstasy, confiscate


Un flagrant și șapte percheziții au condus la descoperirea a 25 de grame de cocaină, aproximativ 7,2 kilograme de canabis, 410 comprimate conținând MDMA, sume de bani și alte obiecte care au legătură cu cauza, informează eMaramures.ro.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, alături de polițiștii anti-drog au desfăşurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și de mare risc, constând în realizarea unei activități de prindere în flagrant, urmate de punerea în executare a 7 mandate de percheziție în județul Maramureș şi efectuarea a 4 percheziţii auto.

În cauză, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus măsura reținerii față de 2 inculpați, ulterior față de unul dintre aceștia fiind dispusă arestarea preventivă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș.

Față de cel de-al doilea inculpat, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca – Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, D.G.A. – Structura Centrală, precum și al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Maramureș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

 

Sursa: eMaramures.ro


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac