fbpx
Print this page

Adolescent de 17 a Pitești, înjunghiat de un altul de 16 ani: cuțitarul a fost reținut de polițiști


Un tânăr de 16 ani, din Argeş, a fost reţinut duminică de către poliţişti pentru tentativă de omor. Adolescentul e acuzat că a înjunghiat un alt băiat. Victima este la spital.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara. Între băiatul de 17 ani şi prietenul său de aceeaşi vârstă, pe de o parte şi un alt grup de adolescenţi s-a iscat un conflict care s-a încheiat sângeros.     

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a fost înjunghiat în spate, în urma unei stări conflictuale.  

Din primele verificări s-a stabilit că doi minori de 17 ani ar fi avut un conflict spontan cu un grup de 4 tineri, împrejurare în care unul dintre cei doi a fost înjunghiat în zona spatelui.  

Băiatul înjunghiat a fost transportat la spital.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, şi loviri sau alte violenţe în care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş desfăşoară cercetări.  

Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate.

„După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de un minor de 16 ani, din Bucureşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând să fie dispuse măsuri preventive", a precizat, duminică, IPJ Argeş.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare