fbpx
 
Foto: Facebook Foto: Facebook

Doi români au fost găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. Polițiștii cred că este o crimă urmată de o sinucidere


Doi români au fost găsiți morți în salonul lor de tatuaje din Canterbury, Kent. Conform primelor informații, pare a fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere.

Polițiștii cred că bărbatul Cătălin Micu, 54 de ani, și-a ucis iubita, Ramona Stoia, 35 de ani, și apoi s-a sinucis.

Oamenii din comunitate spun că Ramona era o femeie drăguță și un artist tatuator foarte apreciat. Cei doi aveau împreună un fiu.

„Ramona era un suflet pur și perfect”, a spus o femeie, în timp ce alta a adăugat: „Era un înger. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am întâlnit vreodată”, conform Mirror. 

„Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor. Dar și pentru familia lui Cat (Cătălin –n.red.), deoarece ei nu sunt de vină pentru asta. Atât de trist și atât de multe vieți au fost distruse”, a declarat o prietenă de-ale femeii.

O apropiată a celor doi a spus că bărbatul a început să aibă probleme cu vederea și că din această cauză nu a mai putut să tatueze, ceea ce l-a afectat extrem de mult.

Polițiștii au transmis că nu sunt în căutarea vreunui suspect și tratează doar moartea femeii de 35 de ani ca fiind suspectă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30