fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: eBihoreanul Colaj foto: eBihoreanul

Bărbat din Bihor omorât de un interlop la comanda soției și a unei verișoare. Cele două femei aveau o relație amoroasă


Film de groază în Bihor. Procurorii au bănuiala că un bărbat de 45 de ani, ar fi fost omorât la comanda soției sale, dar și a unei verișoare care avea o relație amoroasă cu femeia.

Cele două i-ar fi dat 40.000 de lei unui individ care l-ar fi ucis pe bărbat şi ar fi îngropat cadavrul pe câmp. Faptele îngrozitoare au fost descoperite acum, după câteva luni de la crimă, arată Știrile Pro TV.

Suspectul este din localitatea Valea lui Mihai, bănuit că a fost tocmit de cele două femei să îl omoare pe Venkli István. Victima a fost găsită abia acum, după patru luni de căutări.

Soția bărbatului și verişoara lui l-au dat dispărut pe Istvan în decembrie anul trecut.

Alte rude, care nu știau nimic de povestea îngrozitoare, au dat zeci de anunţuri pe reţelele sociale, atât în România, cât şi în Ungaria, în speranţa că acesta va fi găsit în viaţă.

În urma cercetărilor, procurorii au intrat însă la bănuială. Soția victimei dădea declarații contradictorii. În ultima ar fi spus că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere.

Apoi ar fi mărturisit că ar fi plătit 40.000 de lei unui individ din localitate, ca să îl ucidă pe soțul ei. Potrivit unor surse din anchetă, verișoara bărbatului devenise iubita ei, iar soțul le stătea în cale.

Pe 18 decembrie, anul trecut, bărbatul a fost văzut ultima dată în viață, cântând într-un local, așa cum mai obișnuia.

În seara aceleiaşi zile, verișoara victimei l-a ademenit pe bărbat pe un drum retras. Acolo aștepta suspectul bănuit de crimă, care i-ar fi luat viaţa. Acesta ar fi fost ajutat de cele două femei ca să scape de cadavru.

Procurorii au audiat-o şi pe verișoara victimei.

Cristian Butaci, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: „După o înțelegere prealabilă, un plan bine pus la punct, au ademenit persoana vătămată într-o zonă lăturalnică unde, în baza acestei înțelegeri i-au aplicat multiple lovituri care în final au condus la decesul peroanei vătămate”.

Au folosit apoi mașina femeii, ca să transporte cadavrul în zona unei cariere de nisip.

Cristian Butaci: „După uciderea persoanei vătămate inculpații au transportat cadavrul persoanei vătămate, pe un câmp, în zona exterioară localității Valea lui Mihai, unde au îngropat-o. Au recunoscut comiterea faptei”.

Cei trei suspecţi sunt acuzaţi de omor calificat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac