fbpx
 
Foto: Facebook/Trio.vet Foto: Facebook/Trio.vet

Șocant! Cățelușă violată de un bărbat, în Botoșani. Poliția Animalelor a deschis dosar penal


Un grup de medici veterinari din Botoşani care se implică de ani buni în tratarea gratuită şi salvarea animalelor fără stăpân sau abuzate au semnalat un incident şocant petrecut pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ. 

Aceştia au povestit pe Facebook cum două fete au reuşit salveze o cățelușă din mâinile unui bărbat cu manifestări de zoofilie. Tinerele au văzut cum un om al străzii efectiv abuza sexual un pechinez.

Într-un moment de neatenţie a bărbatului, fetele au furat câinele şi l-au dus veterinarilor de la Triovet. Aceştia au constatat că animalul este în vârstă, cu probleme de sănătate dar şi cu răni anale, produse cel mai probabil prin abuz sexual. 

„Au furat-o de la acel bărbat şi au venit şi-au lăsat-o în grija noastră. Este o căţeluşă foarte bătrână, plină de tumori mamare. Avea într-adevăr urme ale unei agresiuni în zona anală. I-am făcut un set de analize şi are o anemie destul de puternică, cel mai probabil a mai fost abuzată şi a tot avut hemoragii. Momentan este sub tratament si va fi bine”, precizează în postare medicii de la Triovet Botoşani.

Totodată a fost sesizată şi Poliţia Animalelor. Conform reprezentanţilor IPJ Botoşani, oamenii legii au deschis dosar penal pentru schingiuire şi continuă cercetările.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31