fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: G4Media Foto: G4Media

Macabru. Oase umane carbonizate, descoperite într-o mașină incendiată pe un câmp din Ilfov


Descoperire macabră la marginea orașului Măgurele din Ilfov. Pompierii chemați să stingă o mașină care ardea într-un lan de rapiță au descoperit în portbagajul autoturismului rămășițe umane.

Locul a fost împânzit repede de procurori și polițiști criminaliști care au indicii că este vorba despre o crimă, urmată de tentativa autorului de a distruge probele.

Grozăvia a ieșit la iveală sâmbătă, la ora nouă, când un bărbat a sunat la 112 să anunțe că o mașină arde într-un câmp la marginea orașului Măgurele. Locul indicat este aproape de șoseaua de centură a Capitalei și de pădurea care înconjoară Institutul de Cercetări Nucleare, arată Știrile Pro TV.

După ce pompierii au stins incendiul au observat că în portbagaj este un craniu uman și mai multe oase, așa că au chemat criminaliștii.

Anchetatorii cred că e vorba de o crimă. Craniul găsit avea pe el urme că ar fi fost lovit cu un corp dur. Faptul că mașină în care erau părțile cadavrului a fost incendiată, le arată polițiștilor că autorul a vrut să scape de orice fel de urme și să îngreuneze ancheta prin distrugerea oricărui tip de probe ADN, amprente, plăcuțe de înmatriculare.

S-a aflat, însă până acum că această mașină incendiată ar fi fost înregistrată în Italia, însă nu se știe cum a ajuns în România sau cine e proprietarul.

Dat fiind că a ars mai bine de patru ore, după cum au spus pompierii, polițiștii cred că mașina a fost îmbibată cu un combustibil care să întrețină arderea.

În acest moment, mai mulți anchetatori ridică imagini surprinse de camerele video care monitorizează drumurile din zona acestui câmp cu rapiță.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac