fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: ProSport Foto: ProSport

Mai mulți hocheiști români au cântat imnul Ținutului Secuiesc la meciul contra Ungariei. Ministrul Mediului a stat în galeria adversarilor


România a pierdut și ultimul meci (2-4 împotriva Ungariei) de la Campionatul Mondial de hochei din Slovenia, iar jucătorii naționalei sunt în centrul unui scandal după ce au cântat imnul Ținutului Secuiesc alături de maghiari. Tanczos Barna, ministrul român al Mediului, este acuzat că a stat în galeria adversarilor la această partidă.

România a pierdut toate cele patru meciuri de la turneul final: 1-9 cu Slovenia, 1-4 cu Coreea de Sud, 4-5 cu Lituania şi 2-4 cu Ungaria, retrogradând în Grupa B, al treilea eşalon valoric al Campionatului Mondial.

Conform ProSport, la ultimul meci, cel împotriva Ungariei, jucătorii naționalei României (cei de la Miercurea Ciuc și Gheorghieni) au cântat imnul Ținutului Secuiesc împreună cu adversarii și suporterii maghiari din tribune.

Trei jucători din naționala României au refuzat să participe la moment și nu au stat alături de colegii lor și jucătorii maghiari.

Potrivit lui Dan Tanasă, deputat din partea AUR, Tanczos Barna, ministrul român al Mediului, a stat în galeria maghiarilor la meciul contra Ungariei de la Campionatul Mondial din Slovenia.

Dan Tanasă a postat și o imagine pe Facebook în care ministrul Mediului este fotografiat în tribunele arenei unde a avut loc meciul Ungaria - România.

 

Sursa: HotNews

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac