fbpx
 
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

Arbitru ieșean bătut cu sălbăticie în Divizia D, la Vaslui


Scene incredibile la un meci de fotbal din Liga 4 Vaslui. Arbitrii au fost bãtuți cu bestialitate de jucãtorii și spectatorii echipei Viitorul Vãleni, scriu jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Eșecul Vãleniului, scor 2-3, de pe teren propriu cu FC Vulturești, nu a fost digerat usor de gazde. Dupã ce oaspeții au marcat golul de 3-2, în ultimul minut de joc, un spectator s-a repezit la arbitrul asistent, pe care l-a lovit și l-a trântit la pãmânt. S-a creat un meleu în jurul brigãzii de arbitri, fiind nevoie de intervenția Poliției și Jandarmeriei, pentru ca arbitrii sã plece spre Vaslui.

Scãpați de furia gazdelor, cei trei arbitri au mers la Poliție și au depus plângere împotriva agresorilor.

„La ultima fazã a meciului cei de la Vulturesti au înscris golul de 3-2, iar eu m-am dus spre centrul terenului sã semnalizez golul, moment în care tatãl portarului de la Vãleni a venit la mine si m-a întrebat „ce ai vãzut, ce ai vãzut?”, lovindu-mã cu pumnul în abdomen. În acel clinci, mi-am scãpat fanionul si am vãzut cã se nãpustesc asupra mea toti jucãtorii de la Vãleni, si în principal portarul, care m-a amenintat si m-a lovit. Pur si simplu, a fost o ploaie de pumni si picioare. A venit si viceprimarul, m-a lovit cu piciorul când eram jos la pãmânt. Am fost lovit de portar, viceprimar si de un alt spectator care era îmbrãcat cu o geacã de piele. Am stat la banca de rezerve pânã a venit Politia si Jandarmeria, iar apoi am mers la politie unde am dat declaratii. Arbitrul central a fost lovit si el de tipul cu geacã, iar spre al doilea arbitru asistent s-a aruncat cu pietre si cu o șapcã din tribunã, ca mai apoi sã primeascã si o palma peste cap.”, a explicat arbitrul asistent agresat.

Viceprimarul comunei Vãleni, Dumitru Moldovianu, susține în schimb cã tot scandalul a pornit de la unul dintre arbitri asistenți, care a sãrit la bãtaie la unul dintre spectatori.

 

Sursa: Vremea Nouă


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31