fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Adolescentă de 15 ani bătută cu bestialitate de fostul iubit. Agresorul este liber, deși l-a lovit și pe tatăl fetei bătute (VIDEO)

Adolescentă de 15 ani bătută cu bestialitate de fostul iubit. Agresorul este liber, deși l-a lovit și pe tatăl fetei bătute (VIDEO)


O fată de doar 15 ani a fost bătută pe stradă de către fostul său iubit, cu doi ani mai mare. Fata se îndrepta către școală când a fost atacată de către fostul său prieten. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum tânărul o lovește pe fată cu bestialitate. Iar băiatul nu este la prima agresiune. Acesta l-a lovit și pe tatăl fetei bătute.

„Fata este în spital, la Bucureşti, are o fractură nazală. Nu ştim cât va mai dura. Aşteptăm să vedem dacă va fi operată sau ce vor decide doctorii.

Momentan e cât de cât mai bine faţă de cum a fost", a afirmat tatăl fetei pentru realitatea.net.

Bărbatul a povestit că fiica sa de 15 ani a avut o relaţie de două luni de zile cu tânărul de 17 ani.

„Au avut o relaţie de prietenie. A fost iubitul ei. Primul ei iubit, nu a mai avut până acuma. Când şi-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despărţit. Au început fel şi fel de ameninţări. Eu mai am şi o fată mai mică. A zis că le violează. M-am pomenit cu el la poartă. Am făcut plângere la Poliţie, în urmă cu o lună de zile. Când ieşeam cu fata de la şcoală. Am încercat să vorbesc cu el şi când nu eram atent m-a lovit", a povestit tatăl adolescentei.

 

„Cealaltă fată îi e frică să meargă la şcoală pentru că el se află în libertate. Nu poate să stea un asemenea individ în libertate. El fiind liber prin oraş, trebuie să stau după fată, să o păzesc", a mai spus bărbatul.

El a precizat că în prezent sunt 3 plângeri de agresiune, lovire şi hărţuire formulate pe numele tânărului.

„A lovit-o până nu a mai putut. E tentativă de omor. Nu poţi să dai aşa când persoană e inconştientă", a declarat tatăl fetei.

„Poliţia efectuează cercetări într-un dosar penal sub infracţiunea de loviri şi alte violente. Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, a fost internat la un centru din Alexandria, dar a plecat. Am cerut internarea acestuia în cadrul unei unităţi spitaliceşti de la raza municipiului Teleorman, dar nu s-a putut fiind minor şi trebuind să fie însoţit. În continuare se efectuează în prezent cercetări pentru stabilirea şi propunerea de măsuri legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbeșteanu.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac