fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Captură video Captură video

Polițist local din Iași bătut de un șofer amendat pentru parcare neregulamentară. Riposta agenților a fost pe măsură (VIDEO)


Un poliţist local a ajuns la spital după ce a fost bătut de un şofer recalcitrant, care s-a enervat după ce a fost amendat pentru parcare neregulamentară.

După ce a fost legitimat de către poliţişti, şoferul a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliţiei Locale Iaşi, în care poliţistul local încheia procesul verbal de constatare a contravenţiei şi a lovit cu picioarele maşina şi pe unul dintre agenţi. 

„În urma agresiunii, poliţiştii locali l-au imobilizat pe conducătorul auto în cauză şi l-au condus la Poliţia Municipiului Iaşi, unde se află şi în prezent, iar poliţistul local s-a deplasat la UPU Sfântul Spiridon, pentru investigaţii medicale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi. 

Cei doi poliţişti locali s-au mobilizat imediat, au coborât din maşină şi l-au imobilizat pe şoferul agresiv. În timp ce era culcat la pământ, cei doi poliţişti au început să-l lovească cu pumnii în cap.

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi a transmis că va începe o cercetare internă, pentru a stabili cauzele care au condus la acest incident şi dacă au fost respectate procedurile pentru imobilizarea persoanei şi folosirea forţei.  

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac