fbpx
 
Foto: Ziar de Suceava Foto: Ziar de Suceava

Panică în Suceava după ce un avion militar a survolat orașul la joasă altitudine. Era doar o campanie de promovare a Forțelor Aeriene Române


Un avion militar al Forțelor Aeriene Române Române, care a survolat marți la joasă altitudine orașul Suceava, a stârnit panică în rândul oamenilor, scrie Monitorul de Suceava.

Un avion militar al Forțelor Aeriene Române Române, care a survolat marți la joasă altitudine deasupra orașului Suceava, a stârnit panică în rândul oamenilor.

Aeronava IAR Șoim a trecut de mai multe ori pe deasupra Sucevei, pentru a promova o campanie a a Statul Major al Forțelor Aeriene Române.

Fără să știe despre ce este vorba și în contextul războiului din Ucraina, unii suceveni s-au panicat de prezența avionului și au început să solicite informații pe rețelele de socializare.

Era însă vorba doar despre o campanie inedită de promovare a carierei militare organizată de Statul Major al Forțelor Aeriene Române.

Activitatea de promovare a avut loc cu sprijinul Centrului Militar Județean la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” din municipiul Suceava, în cadrul căreia atât elevii de liceu, cât și alte persoane interesate de o carieră militară au putut să afle detalii cu privire la oferta educațională a învățământului militar de aviație, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați și a urma cursurile acestor instituții militare de învățământ superior și postliceal.

De asemenea, participanților le-au fost prezentate aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, de militari din cadrul bazelor aeriene și de la subunitățile de radiolocație ai Brigăzii 76 Supraveghere, Cercetare și Avertizare Timpurie prin Radiolocație. La final, o aeronavă a Forțelor Aeriene Române a survolat Suceava de mai multe ori.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30