fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: alesdonline.ro Foto: alesdonline.ro

Cadavrul unei tinere a fost găsit pe un câmp din Bihor: se crede că este al unei femei dată dispărută


Trupul unei tinere - despre care există informații că ar fi fost ucisă - a fost găsit pe un câmp din Bihor, la granița cu județul Cluj.

Criminaliști din două județe au mers imediat la fața locului și încearcă să ridice cât mai multe probe. Există bănuiala că victima ar fi o femeie, asistent universitar, care locuia în Cluj-Napoca și care a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile, precizează Știrile Pro TV.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în prezenţa unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză, care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în judeţul Bihor. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în apropierea localităţii Aleşd, judeţul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin", se arată într-o informare trimisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Cadavrul a fost găsit în spatele unei benzinării dezafectate, într-o zonă cu vegetație foarte înaltă, acoperit cu saci menajeri. Polițiștii din Bihor au intrat în alertă după ce au fost sesizați de colegii din Cluj, care au raportat dispariția unei femei, despre care nu se mai știe nimic de sâmbătă.

Au urmărit pe camerele de supraveghere mașina în care s-ar fi aflat aceasta și așa au ajuns în zona acelei benzinării. Printre tufișurile înalte au găsit corpul unei femei, însă până acum, anchetatorii nu au confirmat identitatea victimei. În zonă au fost chemați și anchetatori și procurori din Cluj.

Urmează să stabilească cine este femeia găsită și dacă este aceeași cu persoana care a dispărut sâmbătă.

Primele informații arată că femeia se numește Beata Molnar, asistent universitar în Cluj Napoca, și că a plecat sâmbătă împreună cu prietenul ei la munte. Luni, femeia a fost dată dispărută de familie. Oamenii au încercat de mai multe ori să intre în contact cu ea, însă fără rezultat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac