fbpx
 

Peste 30 de percheziții domiciliare în dosarul de corupţie privind mita de la Registrul Auto Român, la Brașov


Procurorii şi poliţiştii braşoveni fac, joi dimineaţă, 36 de percheziţii în dosarul de corupţie care vizează angajaţi ai Registrul Auto Român (RAR) Braşov. Un număr de 37 de persoane vor fi ridicate şi duse la audieri.

Conform unui comunicat remis de IPJ Braşov, percheziţiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi din Serviciul Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, alături de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Burebista" Braşov.

„Astăzi, 26 mai, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează 36 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de corupţie. Percheziţiile au loc în judeţul Braşov, la domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârşirea faptelor cercetate. În urma activităţilor procedurale desfăşurate, vor fi identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea stării de fapt”, informează IPJ Braşov.

În urma activităţilor procedurale desfăşurate, vor fi identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea stării de fapt şi vor fi puse în aplicare 37 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităţilor de parchet şi poliţie, în vederea audierii, a precizat sursa citată.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31