fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: observatorulnational.ro Foto: observatorulnational.ro

O locomotivă a deraiat în județul Hunedoara: mecanicul a fost rănit


Locomotiva unui tren a deraiat, joi, în judeţul Hunedoara, iar mecanicul a fost rănit. Traficul feroviar între Băniţa şi Merişor este blocat. 

„Locomotiva deraiată între Băniţa si Merişor. Traficul este blocat pe ambele linii”, a anunţat, joi, ISU Hunedoara, conform news.ro.

Sursa citată a precizat că mecanicul locomotivei a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al SAJ Hunedoara, care îl transportă la spital.

„Traficul feroviar rămâne în continuare blocat pe secţia de circulaţie Petroşani - Simeria, pe ambele sensuri, până la remedierea situaţiei”, a mai prcizat sursa citată.

Deocamdată, nu au fost stabilite împrejurările producerii accidentului.

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că o locomotivă izolată care aparține operatorului privat Constantin Grup s-a răsturnat între stațiile Merișor – Crivadia.

Locomotiva izolată circula de la Bănița spre Crivadia, mecanicul a anunțat că nu poate opri în stația Merișor, a intrat cu locomotiva pe firul II Merișor - Crivadia, unde s-a răsturnat. Precizăm faptul că, traficul feroviar de călători este oprit în acest moment între stațiile Petroșani - Crivadia, pentru a facilita accesul echipelor de intervenție, în vederea eliberării gabaritului de cei doi stâlpi rupți de locomotiva răsturnată.

Intervențiile derulate de SRCF Timișoara au drept scop, în primul rând, asigurarea gabaritului pe un fir, și vor continua cu operațiunile necesare pentru ridicarea locomotivei private, din zona respectivă.

Din punct de vedere al circulației trenurilor, menționăm faptul că la momentul prezent este afectată o singură pereche de trenuri R 2708/R2711, pe distanța Pui - Petroșani.

Conform graficului de circulație, următorul tren care va tranzita această zonă este IR 1822 (București - Arad), în jurul orei 23.00, oră până la care estimăm finalizarea intervențiilor pentru eliberarea gabaritului și redeschiderea circulației pe un fir.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A., prin personalul feroviar de specialitate al SRCF Timișoara depune toate eforturile necesare pentru redeschiderea traficului pe un fir, în zona evenimentului feroviar, asigurarea suportului tehnic necesar pentru repunerea pe șină a locomotivei și restabilirea traficului în condiții normale pe întreaga distanță Petroșani – Crivadia.”

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac