fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Captura video: Youtube Captura video: Youtube

Salt cu parașuta în interiorul Catedralei Neamului, aflată în construcție (VIDEO)


Un bărbat a sărit cu parașuta din turla Catedralei Neamului, în interiorul construcției. Videoclipul a fost postat recent pe Youtube, dar momentul filmării pare mai vechi.

În imagini se observă cum bărbatul se pregătește și execută un salt cu parașuta din cel mai înalt punct al Catedralei, aflat la circa 60 de metri, și aterizează în scurt timp în pronaos, spațiul alocat credincioșilor care vor participa la slujbe, relatează Știrile Pro TV.

Identitatea celui care a sărit nu este cunoscută. Cel mai probabil este vorba de un pasionat de base-jumping, un sport extrem care presupune saltul cu parașuta de la punct fix, în locuri neobișnuite, cum ar fi clădirile publice înalte. În acest sport nu se folosesc parașute de rezervă sau alte dispozitive de siguranță, ceea ce face saltul extrem de periculos.

În mesajul postat de autor, acesta mărturisește că saltul a fost posibil datorită unui “prieten francez”, care i-a furnizat coordonatele.

Surse din cadrul Patriarhiei au declarat pentru Știrile PRO TV că, cel mai probabil, autorul saltului nu e român și a intrat fraudulos pe șantierul Catedralei. Filmarea pare a fi făcută anul trecut, cand nu erau schele în clădire.

Poliția nu a primit nicio sesizare legată de acest incident.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită în 2018 la 100 de ani de la Marea Unire şi are hramurile Înălţarea Domnului - Ziua Eroilor şi Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României.

 

Sursa: Știrile PRO TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac